Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Dagarna ramlar på

Av Britta Hammarström - 21 april 2010 07:37

I måndags höll man sig rätt lugn - var fortfarande lite mör efter allt traskande på söndagen. Stärktes än mer i beslutet att inte vara testledare mer, även om hjärta och själ vill.

Det är bland det allra roligaste jag gjort, det här med testlederiet, men 10 timmars (ibland mer än så) i stort sett oavbrutet traskande runt i skogen + kånkande upp och ner av material (nä,nä, inte bara jag,vi är några stycken om det, men visst bär man), resulterar i att man är i stort sett obrukbar ett par dagar framåt.

Bara att lyda kroppen....

Jag ägnar mig åt det administrativa - ansöka om MH:n till SBK,skaffa funktionärer, fylla i protokoll, fixa käk,hålla ordning på materialet till banan, hålla koll på utbildning av funktionärer  - det finns mycket som behöver göras.

MBK har fått ett helt knippe nya figuranter i vår - toppen!

Tänker nu samla alla till ett meeting där vi kan försöka organisera "våra trupper" - idealet är att vi kan ha två figurant-team, vilket innebär att de bara behöver gå halva dagar. Betydligt enklare för funktionärerna då  att planera för egna aktiviteter och dessutom inte så himla jobbigt, att gå figurant för 4 hundar i stället för 8.


Som sagt, måndagen gled i väg i behaglig vilsam fart. I går spottade vi i nävarna igen och gjorde lite mer nytta. Tisdagsgruppen har vaknat upp igen, dags för mer sökträning. Nu koncentrerar jag mig enbart på Hipppie i söket, småfolket kör rallylydnaden, men jag känner att Bitte måste nog få göra något mer - lutar åt viltspår, vi får se.

Efter gårdagens sökträning blev det lite hemmapyssel, sedan iväg och hämta Eli. Janne och Pernilla hade bröllopsdag i går och ville gärna göra något "som inte inkluderade barn".

Det blev lite käk i stan´och sedan gå och se Avatar. Eli och jag var hemma med vännerna ett tag, sedan åkte vi till Ettans väg, där jag gav barnbarnen middag och så småningom nattade Eli - två sagor, sedan trynade han inom en minut.


I dag är det sökdags igen - vi ska prova på Kallkällan på Lovö - ingen har varit där sedan i höstas - men det bör vara "gångbart".








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards