Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Min Stina...

Av Britta Hammarström - 27 april 2009 19:35

...är det lite synd om.

Hon haltar ju (ganska lätt, men dock) på vänster framben - det tog ett tag att komma underfund med vilket ben hon haltade på.

Vila, korta koppelpromenader är det som gäller. Alla som har små götar vet hur svårt det är att hålla dom någorlunda stilla, Stina är inget undantag.

Men nu har jag gett mig den på att hon skall bli helt "ohalt" och det flera dagar innan det blir längre promenader och så småningom stojande.


Stina håller på att dö av "tråk". För någon timme sedan försökte jag smyga ut med Bitte och Hippie. Dom två fick vara kvar ute i trädgården och så tog jag med Stina in, gav henne ett litet tuggben och försvann diskret ut genom tvättstugan. Hånkade upp de andra två på baksidan och gick snabbt iväg ut genom grinden.

Vände mig om och kollade - och såg två öron och en oerhört sårad liten nuna i altandörrens ruta, hon hade t o m övergivit tuggbenet - stackars lilla Stina, hon kan inte fatta varför hon inte får vara med - mammagrisen nummer ett får inte vara med sin matte! Det går väl an när de är tillsammans alla tre och jag går ut, men detta :(

Måtte hon bli bra snart.


Har fått mycket uträttat i dag.

Sov gott och länge, efter hastigt utsläpp och matning av vännerna i ottan, right back to bed och somnade tvärt igen,brudarna mojade också ner sig och  halv nio vaknade vi igen.

Birgitta och jag kom överens om träning och träffades på klubben runt lunchtajm.

Kort promenad i skogen, Stina fick gå med, men i koppel - stöööön...

Så tränade jag ordentligt med Hippie och Bitte, båda var med på noterna och duktiga. Birgitta jobbade fint med Nadja och Bobby och så var det fikadags.

Stina fick vara med när vi fikade i stugan, blev gullad med av därvarande klubbkompisar - något kul måste hon få ha :0)


Hem, spottade i nävarna och tog itu med mitt hem, som blev lite satt på undantag förra veckan. Dammade, dammsög, tvättade golv, matade tvättmaskinen, fick två tvättar hängda ute och torra på några timmar. Nu hänger kamptrasorna från MH:t kvar på torkvindan, dom tar lång tid att få torra.

Har sorterat in papper. Jag lägger betalda räkningar och annat som skall sorteras in i en hög bredvid datorn, men när det gått ca 10 dagar måste jag få ordning på dem, vill gärna kunna hitta alla viktiga papper och inte riskera att de försvinner.


Kollat vägbeskrivning till campingen i Eskilstuna, där jag har stuga fredag till lördag, kollat vägbeskrivning till E-tuna BK. Har inte riktigt fått pejl på hur ställena  ligger i förhållande till varandra men det lär bara vara 10 minuters körväg mellan.

Vi är kallade till kl 07 00 och tur är väl det - verkar bli väldigt varmt nästa helg - får se hur mycket Hippie orkar....

Även om båda flickorna var duktiga och alerta på träningen i dag, visst märker man att de påverkas av och inte är vana vid värmen som kommit så snabbt.


Sisådär.

Tog fram en vägbeskrivning från Vilsta camping till E-tuna BK på Eniro - så himla bra detta hjälpmedel är!

Avstånd 9,3 km och beräknad körtid 15 minuter.

Jag åker nog hemifrån vid lunchtid och har då gott om tid att ta mig till E-tuna BK på eftermiddagen, dels för att lära mig vägen och dels för att hinna träna lite "lätt och skoj" med Hippie på deras planer.










 
 
Ingen bild

Karin med Y.D och A

27 april 2009 20:11

Stina måste snart bli bra och kunna använda sina fyra korta ben. Känner igen den där synen med två spetsade öron som "stirrar" sorgset efter sina "bästisar".
Kramar till Stina från oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards