Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

Blöt

Av Britta Hammarström - 17 augusti 2008 16:49

Så kan denna söndag beskrivas - tvärsur!

Efter en promenad uppe på åsen, åkte jag till Fornborgen och gullade med valparna samt tilltvingade mig en kopp förmiddagskaffe. Bettan och Olle skulle inte ha något besök förrän till lunch och jag tyckte ju att det var synd att dom skulle behöva vara ensamma i flera timmar :0)


Kl 14 tog Birgitta och en promenad med alla vännerna - då regnade det bra - men vi gick ändå i ca en timme - nu blir det inga fler prommisar i dag - har inte lust!


Partajet i går var trevligt och glatt. 50-60 pers. på ett plejs som heter "en trappa ner" och det var precis vad det var - källarvalv.

God buffet - liite för stark för min smak men inte värre än att jag tog om :0)

Det skall ju vara så förbenat mycket chili och "hot stuff" i allting nuförtiden ;)

Roliga tal av vänner, ett fint och kärleksfullt tal av hustru Marie till sin make. Härligt att känna hur fint de har det tillsammans.

Det allra gulligaste talet hölls dock av en av de tre sönerna.


Johan hoppade upp på en stol, påkallade allvarligt uppmärksamhet och sa: "nu skall jag hålla ett tal till min pappa för att han fyller 50 år. Han är en jättesnäll pappa, skjutsar mig till alla matcher och träningar, jag har inte behövt åka buss en enda gång. Han ställer alltid upp och är en kanonpappa....ja, jag har ju bara känt honom i 13 år......(alla andra hade nämligen berättat om hur länge de har känt Björn)...ja, det var väl allt"

Gissa om han fick applåder och skratt ;)


Jag drog mig baklänges vid 22-tiden, fast Björn försökte hålla mig kvar. Kände att det var dags att dra hem till fyrbeningarna. Dessutom skulle rockbandet och dansen dra igång och det tänkte jag kanske inte delta så mycket i ändå ;)

Bjöd mig själv på en "bulle" hem - kände inte riktigt för att krångla med tunnelbana och bussar i över en timme.

Janne och Pernilla stannade betydligt längre, bandet var toppen och spelade en massa Stones-covers, till Stones-fantasten Björns stora förtjustning.


Lille Björn, att du är 50 år!  Hihi, jag har i alla fall känt dig längst av alla som var där - ända sedan du bara var en glimt i din faders öga :0)



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards