Direktlänk till inlägg 11 december 2007

Inget särskilt....

Av Britta Hammarström - 11 december 2007 21:07

... men dagen försvann som en avlöning.

Jobb på förmiddagen, innan dess prommis. Hem, snabblunch, till skogs med vovvarna, slänga sopor i returcontainers, handla - bl a en kalkon på 4,7 kg, till nyårsafton - bör räcka till 5 personer va :0) Får väl äta kalkon till trettonhelgen....

Sam kom från skolan, Lisa ringde och sa att hon åkte direkt till Elis dagis, så kunde jag hämta dem båda där. Sam dammsög kylskåpet och fruktskålen, fördjupade sig sedan i historieläxan.

Iväg till Elis dagis, han visade stolt en jättefin variant på pärlplatta som han gjort alldeles själv. Hem med Eli och Lisa, i dag var det ingen judo, så vi kunde ta det lugnt hemma.

Fixade middag, lite onyttig mat i dag, chicken nuggets med sweet chili sauce och fullkornsspaghetti + grönsaker, i varje fall chicken nuggets är väl inte den ultimata näringen, men gott :0)


Janne kom och hämtade barnen, jag beväpnade mig med ficklampa, satte på alla tre hundarna blinkhalsband och så drog vi en repa på fältet.

Mutade med kvällskexet och smet..

Det var medlemsmöte på klubben, med glögg, kaffe och lussebullar.

Mysigt med tallris i vaser, tända ljus, doftade glögg och kaffe, adventsstakar i fönstren.


Trevligt möte,inga märkvärdigheter, däremot kunde kassören meddela att ekonomin är god, klubben har hämtat sig efter att en kassör drog med 66.000 av våra pengar, runt 140.000 av distriktets pengar samt en betydligt större summa från SBK. Personen finns inte i Sverige längre, men det glunkas om att han skall bli utlämnad.

Dessutom kunde ordförande Malou berätta att vi kommer att sponsras av en medlems man, han skall fixa fönster till stugan, vi kommer att få en massa färg från ett annat håll, att fräscha upp inomhus med. Ett par snickare kommer att titta på hur de kan bygga tak över verandan och på framsidan, så att man kan stå ute och ha regnskydd - men det får vi betala för.

Toppen att stugan får en ansiktslyftning.

Man har inte riktigt vågat satsa på detta eftersom vårt område ligger med i statsplanering och där skall byggas - men när???

Nu verkar det som om vi får vara kvar minst 5, kanske 10 år till, kommunen är positiva till vår verksamhet och klubben är lovad andra lokaler vid eventuell flytt, var och hurdana lokaler vet vi inte - dessutom behöver vi ju rätt ordentliga utrymmen till appell- och agilityplaner. Men den dagen, den sorgen.

Nu känns det jätteroligt att det händer saker i och omkring stugan. 

Dags att ta sig en balja the´och titta på lite nyheter eller något annat en liten stund och varva ner före sänggående.


I morgon skall jag göra julköttbullar - undrar hur många gånger köttfärsen märkts om???? :( Nä, det tror jag inte, den var färsk när den köptes och jag har haft den i frysen en vecka.

Men det är för vidrigt att en stor livsmedelskedja som ICA sänker sig till sådan lumpen och direkt hälsovådlig hantering av livsmedel - fyyyy!








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards